multiblog.hu család tagja

Az eredeti Jurassic Park szereposztásával folytatódik a dinoszauruszos mozisorozat – számolt be róla szerdán a BBC News.

A Jurassic World 3-ban Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum az eredeti szerepeikben látható majd. A színészek Steven Spielberg 1993-ban bemutatott Jurassic Park című kasszasikerében játszottak együtt, később pedig a filmsorozat különböző epizódjaiban is feltűntek.

Dern kedden egy Los Angeles-i vetítésen arról beszélt, hogy izgatottan várja a barátaival való újabb közös munkát.
A brit hírportál szerint a Jurassic World 3-ban Chris Pratt és Bryce Dallas Howard is szerepel majd, akik a 2015-ös Jurassic World és a 2018-as Jurassic World: Bukott birodalom című epizódokban játszottak.
Goldblum a Bukott birodalomban a tudós Ian Malcolm szerepét alakította, amit a Jurassic Park 2. – Az elveszett világban is eljátszott 1997-ben.
Neill és Dern ismét Alan Grant és Ellie Sattler szerepében látható majd, ezt a szerepet alakították 2001-ben a Jurassic Park 3-ban is.

Az eredeti Jurassic Park Michael Crichton regénye nyomán készült. A produkció minden idők legnagyobb bevételű filmjei közé került és három Oscar-díjat kapott.A Jurassic World 3. bemutatása 2021-re várható. Az új filmmel együtt már hat őslényes epizódból áll majd a sorozat.

Forrás: BBC/MTI

Kövessetek minket a facebookon is!


Ez is érdekelhet…

Varsóban lesz Bagota Béla első mozifilmjének világpremierje
Hoppá! Nemzetközi Emmy-díjra jelöltek egy magyar színésznőt
Hűha! Már 90 éve
Megőrizte első helyét a bohócos horror az észak-amerikai mozikban
Magyar film a legjobb 100-ban

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!