multiblog.hu család tagja

Digitálisan megfiatalították Martin Scorsese The Irishman című filmjének szereplőit, köztük Robert De Nirót és Al Pacinót, a film szerdán közzétett trailere ízelítőt ad a szeptemberben bemutatásra kerülő alkotásból.

A Netflix gyártásában 125 millió dolláros költségvetéssel készült, eredeti történeten alapuló filmet Frank Sheeran (Robert de Niro) szakszervezeti tisztviselő és állítólagos bérgyilkos valamint Jimmy Hoffa, a fuvarosok szakszervezetének rejtélyesen eltűnt vezetője (Al Pacino) kapcsolatáról nagy várakozás övezi.
A film forgatókönyvét Steve Zaillian írta Charles Brandt 2003-ban megjelent Hallom, szobafestő vagy című bestsellere alapján, amely Sheeran életét és kapcsolatát a Bufalino maffiával tárja fel.

A több évtizeden át játszódó történetben mindkét Oscar-díjas színész a filmvásznon különböző életkorokban jelenik meg, amit nem csupán sminkeléssel, hanem a VFX digitális technológiával tettek tökéletessé. A digitális megfiatalítás technikáját a George Lucas alapította cég, az Industrial Light & Magic fejlesztette ki – adta hírül a Hollywood Reporter. Az eredmény különösen Robert de Niro esetében látványos, akit több mint 30 évvel fiatalítottak meg.
A film további szereplői között van Joe Pesci, Anna Paquin, Bobby Cannavale, Ray Romano, Sebastian Maniscalco és Harvey Keitel, akiken szintén alkalmazták ezt a digitális technológiát.
A film operatőre Rodrigo Prieto, aki együtt dolgozott Scorsesével a Wall Street farkasa és a Némaság című filmeken.
Prietót utóbbi munkájáért Oscar-díjra jelölték, csakúgy mint a Brokeback Mountain – Túl a barátságon című film operatőri munkájáért. A film vágója Thelma Schoonmaker, háromszoros Oscar-díjas vágó, aki régóta dolgozik együtt Scorsesével.

Forrás: MTI

Kövessetek minket a facebookon is!


Ez is érdekelhet…

Elérte az egymilliárd dolláros jegybevételt Az oroszlánkirály
Hoppá! Mégis folytatódhat a Mad Max?
Velencei filmfesztivál – Mick Jagger filmje zárja a fesztivált
Sikerült lenyomnia az Avatart a Bosszúállóknak
Itt az új előzetese az Az második részének

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!