multiblog.hu család tagja

Magyarországon kerül megrendezésre a Gemini Man díszpremierje.
Will Smith, valamint a film rendezője, Ang Lee és producerei, Jerry Bruckheimer és David Ellison szeptember végén visszatérnek Budapestre a Gemini Man megjelenése alkalmából – a film október 10-étől látható majd a hazai mozikban.

Gemini Man több jelenetét Budapesten forgatták tavaly – a filmben a magyar főváros több meghatározó nevezetessége is felbukkan majd.

Az idei, szeptember 24-26-ig tartó látogatás további részleteiről később tud majd beszálmolni a UIP – annyi azonban már bizonyos, hogy a magyar rajongók e látogatásuk során több alkalommal is láthatják majd Will Smith-t, Ang Lee-t, Jerry Bruckheimert és David Ellisont.

Ebben az ötletes, izgalmas és rendkívül látványos akció-thrillerben a Will Smith által megformált Henry Brogan egy elit gyilkos, akit hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, sőt, úgy tűnik, előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését. A film rendezője az Oscar-díjas Ang Lee, producerei Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg és Don Granger. A további szerepekben Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen and Benedict Wong. Hazánkban 2019. október 10-től vetítik a mozik.

Forrás: UIP/hirado.hu

Kövessetek minket a facebookon is!


Ez is érdekelhet…

Szeptember végén ismét lesz Szemrevaló Filmfesztivált
Ő lesz A Gyűrűk Ura-sorozat egyik főszereplője
Mi újság, kuflik? címmel új magyar animációs film kerül októberben a mozikba
Moziban debütál Scorsese netflixes maffiafilmje
Átadták a tavaly alapított Tony Curtis-díjakat

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!