multiblog.hu család tagja

Igencsak meglepő dolog történt a Fülöp-szigeteken. Az Orient Cable tévészolgáltató úgy döntött, a film moziban történő bemutatása után egy nappal a tévében is leadja a Bosszúállók: Végtelen című filmet. Ráadásul egy rossz minőségű kalóz változatot. Mindez óriási felháborodást keltett természetesen a rajongók körében is, és persze a Marvel sem örült a dolognak.

Az igaz, hogy az Orient Cable csak a 130 ezres lélekszámú Dipolog városában érhető el és nem mellesleg  a Fülöp-szigeteken nem tisztázottak a szerzői jogok védelme, de még így is nehéz elhinni, hogy hogyan gondolták a kábelszolgáltatónál, hogy ezt így és ilyen formában lehetséges kivitelezni.

Még mindig nagyon könnyű a legutóbbi hollywoodi filmek illegális példányainak beszerzése az országban akár torrenteken, akár kalóz DVD-gyártókon keresztül. De a Fülöp-szigeteki hatóságok az elmúlt években próbáltak harcolni a kalózkodás ellen. Míg a Marvel még nem jelentette be, hogy lépéseket tesz-e a kábeltársaság ellen, a filmház ügyvédei valószínűleg a helyi kalózkodás elleni törvényeket fogják használni – írja az engadget.com

Ti mit szóltok?

Forrás: endadget.com

Kövessetek minket a facebookon is!


Ez is érdekelhet…

Erre nem számítottunk! Így vér véget a népszerű sorozat
Csúszik a Legendás Állatok 3.
Ez igen! Micsoda teljesítmény!

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!