multiblog.hu család tagja

A Magyarországon június 20-án debütáló Toy Story 4, legfrissebb és egyben legutolsó előzetese szinte a legfontosabb jelenetekből mutat részleteket.

Az újabb rész arról fog szólni, hogy bár Woody mindig is magabiztosan töltötte be helyét a világban, s jól tudta, első számú feladata vigyázni gazdájára, legyen az akár Andy, akár Bonnie, ám miután Bonnie egy vonakodó új játékot hoz szobájába, egy nagy kaland régi és új barátok oldalán rádöbbenti Woodyt, mily nagy hely is lehet a világ egy játék számára.

Néhány érdekesség a filmmel kapcsolatosan:

Lee Unkrich rendező a harmadik film kapcsán elmondta, nincs tervbe véve negyedik rész. „Nincsenek terveink a Toy Story 4-et illetően” – közölte a direktor. „Igazán hízelgő, hogy az emberek szeretnék – emlékeztet rá, mennyire kedvelik is a szereplőket. (Azonban) nagyon fontos volt számomra, hogy ne csupán újabb folytatást készítsünk ezzel a filmmel, ne csak egy újabb toldaléka legyen a másik kettőnek. Mindig is úgy tekintettem rá, mint a teljes történet lezárására.” Mindazonáltal, egyes szereplők, így Woody és Buzz visszatér még rövidfilmekben. Az első ezek közül a 2011 nyarán mozikba került Verdák 2. előtt volt látható.

Ezek lesznek az új Marvel-filmek
Itt a legújabb Aladdin – előzetes!
Hamarosan itt az Elrabolt világ – Előzetes

2014-ben hivatalosan bejelentették, hogy érkezik a Toy Story negyedik része. A filmet Josh Cooley rendezi.

“Eredetileg nem terveztünk negyedik részt, mivel olyan tökéletesen befejeztük a játékok történetét, hogy nem volt szükség folytatásra” – nyilatkozta John Lasseter. “De miután Andrew (Stanton), Pete (Docter) és Lee (Unkrich) előjöttek ezzel az ötlettel, olyan remek volt, hogy napokig képtelen voltam kiverni a fejemből. Tudtam, hogy filmet kell csinálnunk belőle.”

Lasseter azt is bejelentette, hogy a film sokkal inkább a játékokra fog koncentrálni és kevesebb szó lesz benne az emberekkel való kapcsolatukról. A film romantikus történet lesz, Woody és Bo Peep szerelmi kapcsolatát mutatja majd be. Az is kiderült, hogy Tom Hanks és Tim Allen visszatérnek Woody és Buzz szerepére. Randy Newman szintén visszatér, mint zeneszerző. Korábbi színészek közül visszatér még Joan Cuscak, Laurie Metcalf és és Kristen Schaal. Eredetileg Don Rickles is visszatért volna Krumplifej úr szerepére, ám ő nem sokkal a munkálatok megkezdése előtt meghalt.

A Toy Story 4-et eredetileg 2017-es bemutatóra szánták, de a premierjét később megcserélték a Verdák 3. 2018-as bemutatójával. Később ezt a dátumot ugyancsak megcserélték A Hihetetlen család 2. című filmmel, úgyhogy a Toy Story 4 végleges bemutatóját 2019. június 21-re tűzték ki.

Itt pedig az új előzetes:

Kövessetek minket a facebookon is!

 

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!