multiblog.hu család tagja

Megérkezett a magyar nyelvű trailer a Pókember: Idegenben című filmhez. Az alkotók jó előre szóltak, hogy erősen spoilerveszélyes annak, aki még nem látta a Bosszúállók: Végjátékot. Szóval, óvatosan nézd az előzetest.

Pókember: Idegenben (eredeti cím: Spider-Man: Far From Home) egy közelgő 2019-es amerikai szuperhősfilm, melyet a Columbia Pictures és a Marvel Studios gyártott, a Sony Pictures Releasing forgalmazásában. Ez a folytatása a 2017-ben bemutatott Pókember: Hazatérés című filmnek, valamint Marvel moziuniverzum (MCU) huszonharmadik filmje. A film rendezője Jon Watts, írója Chris McKenna és Erik Sommers. A főszereplők Tom Holland, mint címszereplő Pókember, Michael Keaton, Zendaya, Marisa Tomei, Jake Gyllenhaal, Cobie Smulders és Samuel L. Jackson.

A filmet az Amerikai Egyesült Államokban 2019. július 2-án mutatják be, Magyarországon július 4-én kerül szinkronizálva a mozikba.

Cselekménye:

Percekkel a Bosszúállók: Végjáték cselekménye után Peter Parker (Tom Holland) az osztálytársaival Európába utazik, hogy szüneteltesse a sok munkát, amit Pókemberként hajtott végre. Csakhogy a vakációzást megzavarja Nick Fury (Samuel L. Jackson), a S.H.I.E.L.D. volt igazgatója, aki megbízza őt egy újabb “szuperhős” feladattal. Peternek újra magára kell vennie a pókruhát, hogy megmentse a világot az Elementals nevű szupergonosz csapattól egy olyan társsal, aki nem más, mint Mysterio (Jake Gyllenhaal), a különleges hatások szakértője.

Kövessetek minket a facebookon is!


Ez is érdekelhet…

Hűha! Kábeltévén ment le a Bosszúállók: Végjáték
Erre nem számítottunk! Így vér véget a népszerű sorozat
Csúszik a Legendás Állatok 3.

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!