multiblog.hu család tagja

Ridley Scott brit rendező és produkciós cége folytatja a 2000-ben Russel Crowe és Joaquin Phoenix főszereplésével bemutatott Gladiátor című ötszörös Oscar-díjas filmjét – számolt be róla a Hollywood Reporter tavaly ősszel.
Az utóbbi hónapokban azonban olyan nagy volt a csend a produkció körül, hogy félő volt, nem lesz az egészből semmi.
Jó hír azonban, hogy a forgatókönyv már készül, ezt pedig az új Men In Black-mozi producerei, Walter F Parke és Laurie MacDonald kotyogta el a premieren.

“Együtt dolgozunk Ridley-vel. Ez az a sztori, amihez nem nyúltunk volna, ha nem lenne létjogosultsága. Ráadásul egy fantasztikus íróval dolgozhatunk együtt, Peter Craiggel. A sztori körülbelül 25-30 évvel az első film után veszi fel a fonalat” – idézi a filmeseket az MSN cikke, mely információ tényleg csupán egy apró morzsa, a film hű rajongói azonban ennek is örülnek.

Az új filmben a fiatal Luciusnak, Lucilla fiának és Commodus unokaöccsének történetét fogják követni, akit az eredeti alkotás végén a Maximust alakító Russel Crowe megment nagybátyjától.
Ridley Scott Gladiátorát 2001-ben tizenkét Oscar-díjra jelölték, és elnyerte a legjobb film, Russel Crowe a legjobb színész, a legjobb vizuális effektusok, a legjobb jelmeztervezés és legjobb hang díját. A film 460 millió dollárt hozott globálisan a gyártó Dreamworksnek, a Universal Picturesnek és Scott produkciós cégének.

Forrás: hirado.hu/MSN.com

Kövessetek minket a facebookon is!


Ez is érdekelhet…

Bréking: Megérkezett a Jégvarázs 2 teljes előzetese
Négy magyar alkotás is szerepel a dán nemzetközi rövidfilmfesztiválon
Wonder Woman új külsőt kapott
Díjat nyert A Ruben Brandt, a gyűjtő című animáció Zágrábban
Trilógiát terveznek a hivatalosan is új Batmannel

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!