multiblog.hu család tagja

2020 tavaszán indul el a Quibi nevű, mobiltelefonos szolgáltató, melynek egyik első műsora Steven Spielberg új horrorsorozata lesz.
A rendező, aki az utóbbi időben nem írt semmit, elég ijesztő történetet eszelt ki.
A Spielberg sötétedés után címen futó, 10-12 részesre tervezett sorozat különlegessége, hogy az epizódokat csak éjfél után lehet majd megtekinteni, Spielberg külön kérésére.

Az alkalmazáson belül egy óra jelzi majd, mennyi időnk van még arra, hogy a sorozatot megnézhessük, majd ha a tartózkodási helyünkön már jön a Napfelkelte, (Nyilván a telefonunk ezt tudni fogja) a sorozat eltűnik az alkalmazásból, és csak másnap éjfélkor látható majd újra.

Spilerberg mellett Steven Soderbergh, Guillermo del Toro, Sam Raimi, Catherine Hardwick, Anna Kendrick, Doug Liman, Laurence Fishburne és Antoine Fuqua is együtt dolgozik a szolgáltatóval.
A tervek szerint filmek a megszokottnál jóval rövidebbek, 10-15 percesek lesznek csak.

A tervek szerint a Quibi az első évben 26 héten át fog egy-egy jelentős sorozatot elindítani. A szolgáltató próbaverziója két hétig lesz ingyenes az induláskor, utána 4,99 dollárért lehet előfizetni a reklámos verzióra és 7.99 dollárért a reklámmentes változatra.

Forrás: variety.com

Kövessetek minket a facebookon is!


Ez is érdekelhet…

Jön a Loki-sorozat
Bréking: Megérkezett a Jégvarázs 2 teljes előzetese
Wonder Woman új külsőt kapott
Részletek a Gladiátor folytatásáról
Trilógiát terveznek a hivatalosan is új Batmannel

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!