multiblog.hu család tagja

Hamarosan jönnek az újabb várva várt filmek a mozikban, itt az ideje tehát, hogy összeszedjük azokat a filmeket, amelyeket nagyon várunk már 2019-ben. Miután megnéztétek, kérjük a kritikákat is!

Marvel Kaptiány

(Eredeti cím: Captain Marvel) egy amerikai szuperhős mozifilm, amely a Marvel képregények egyik hőséről, Marvel Kapitányról fog szólni. A magyarországi bemutató 2019. március 7-én lesz.  A film a 90-es években játszódik, ahol Carol Danvers (Marvel Kapitány) visszatér a Földre, hogy Nick Fury és a S.H.I.E.L.D. segítségével megállítsa a Skrullokat.

Mi

Az Oscar-díjas ‘Tűnj el’ rendezője, Jordan Peele filmje is garantáltan nagy élményt fog nyújtani azok számára, akik szeretik a horrort.

Hazai bemutató: 2019. március 14.

Kedvencek temetője

A film (Pet Sematary) az Állattemető című regény alapján készült, amit Stephen King írt, aki egyben a film forgatókönyvírója is. A filmet Mary Lambert rendezte 1989-ben. A főbb szerepekben Dale Midkiff, Denise Crosby, Blaze Berdahl, Miko Hughes és Fred Gwynne látható. A film középpontjában a Creed család áll, akik egy Maine állambeli országúti házba költöznek. A háztól nem messze fekszik a Kedvencek temetője, amelybe főleg az autók által elütött házi kedvenceiket temetik az emberek. A temetőn túl található egy elhagyatott indiántemető is, mely sötét titkokat rejt. A család életében hamarosan tragédia következik be, amit az apa szeretne meg nem történté tenni. Ezért Louis, az apa kihasználja az indiántemető természetfölötti képességeit, hogy rendbe hozza a dolgokat, de próbálkozásai balul sülnek el, mert az a temető egy elátkozott hely.

Hazai bemutató: 2019. április 4.

Dumbo

Visszatér egy régi klasszikus Disney film.

Hazai bemutató: 2019. március 28.

Az X-Men: Sötét Főnix (eredeti cím: X-Men: Dark Phoenix) 2019-es amerikai Marvel szuperhősfilm. Ez az X-Men filmsorozattizenkettedik része, valamint az X-Men: Apokalipszis (2016) folytatása. A filmet Simon Kinberg írta és rendezte, és a főszereplők James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kod Smit-McPhee, Evan Peters és Jessica Chastain. A filmzenét ezúttal Hans Zimmer adja.

A filmet az Amerikai Egyesült Államokban 2019. június 7-én mutatja be a 20th Century Fox, míg Magyarországon egy nappal hamarabb szinkronizálva, június 6-án a Fórum Hungary.

A film története szerint az X-Meneknek szembe kell nézniük Főnix (Turner) rettenetes erejével, miután egy űrbe küldött küldetés meghiúsul.

Ti melyiket várjátok?

 

 

 

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!