multiblog.hu család tagja

Bár számos új film forgalmazását kezdték meg a hétvégén az észak-amerikai mozik, a Universal stúdió Halálos iramban: Hobbs & Shaw című filmje megtartotta vezető helyét a kasszasikerlisták élén.

A Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készült misztikus akciófilmre 25,4 millió dollárért váltottak jegyet forgalmazása második hétvégéjén. Kilenc nap után a film 108 millió dollár jegybevételt hozott az észak-amerikai mozikban és 224 millió dollárt külföldön – írta a variety.com portál.
A Lionsgate stúdió Lidérces mesék éjszakája című, a fiatalabb nézőknek szánt filmje kezdett a legjobban a hét végén forgalmazásba került filmek közül, 20,8 millió dollárért váltottak rá jegyet a nézők.

“A film készítőit és a CBS Films csapatát felvillanyozta, hogy a mozinézők befogadják a Lidérces történeteket” – nyilatkozta Guillermo del Toro, aki a Zoe Margaret Colletti, Michael Garza és Gabriel Rush főszereplésével készült film producere volt.
Az oroszlánkirály című Disney-film megőrizte harmadik helyét a kasszasikerlistán, húszmillió dollárral gyarapodtak jegyeladásai. A Jon Favreau rendezésében készült újrafeldolgozás globálisan már 1,33 milliárd dolláros forgalmat hozott.

Forrás: MTI

Kövessetek minket a facebookon is!


Ez is érdekelhet…

A Volt egyszer egy Hollywood tarol Amerikában
Guillermo Del Toro csillagot kapott a Hírességek sétányán
Az Aranyélet az Imdb legjobbjai között
Elérte az egymilliárd dolláros jegybevételt Az oroszlánkirály
Hoppá! Mégis folytatódhat a Mad Max?

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!