multiblog.hu család tagja

Bővített változatban érkezik pénteken az amerikai mozikba a Bosszúállók

Végjáték című film, a Walt Disney stúdió reményei szerint az új verzióval sikerül élre törni a minden idők legnagyobb globális bevételét hozó filmek ranglistáján.

A mozibevételekkel foglalkozó Boxofficemojo.com internetes oldal szerint az április óta forgalmazott szuperhősfilmre eddig 2,75 milliárd dollár (783 milliárd forint) értékben váltottak jegyet a nézők világszerte.
Ez azt jelenti, hogy a Marvel Bosszúállók-sorozatának befejező epizódja mindössze 38 millió dollárral marad el minden idők legnagyobb kasszasikerétől, a 2009-ben bemutatott Avatar című háromdimenziós mozitól, amelynek globális bevétele 2,788 milliárd dollár volt.
A Disney közleménye szerint a Bosszúállók: Végjáték pénteken debütáló új változatában egy kivágott jelenet, valamint a mozi egyik társrendezője, Anthony Russo által jegyzett új bevezető rész kapott helyett. A rajongók továbbá filmplakátot is kapnak ajándékba a mozijegyükhöz.

A mások mellett Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson és Josh Brolin főszereplésével készült mozi bővített változata után három héttel érkezik a mozikba Az oroszlánkirály című film, amely a szakértők szerint ugyancsak esélyes a minden idők legnagyobb globális bevételét hozó film címére.A Disney-klasszikus remake-je július 18-án kerül a magyarországi mozikba.

Forrás: MTI

Kövessetek minket a facebookon is!


Ez is érdekelhet…

Beyoncé és az Oroszlánkirály
Meryl Streep és Nicole Kidman főszereplésével készül film egy Broadway-musicalből
George Clooney filmet rendez a Netflixnek
Díjazták a Genezist a sanghaji filmfesztiválon
Visszatér a Strange Things a Netflixen

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!